De Leeuw Lult

De Leeuw Lult

Paul de Leeuw

Op zijn etage in Amsterdam ontvangt Paul elke week vaste vrienden van de show zoals Richard Groenendijk en Hans Kesting om samen de week door te nemen. Ze bespreken, met een lach en een traan, wat hen de afgelopen week is opgevallen.

☕️ Word ook vriend van de show en stuur je vraag aan Paul via https://vriendvandeshow.nl/paul 


💼 Deze podcast is onderdeel van het podcastnetwerk Dag en Nacht Media. Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Neem dan contact op met Dag en Nacht Media via adverteren@dagennacht.nl

Categories: Comedy

Listen to the last episode:

Paul gaat op vakantie, maar niet getreurd, er verschijnt elke week een nieuwe aflevering. Dit keer vanuit Spanje in plaats vanuit 1 hoog in Amsterdam. Paul heeft in zijn koffer veel leuke gasten meegenomen: Francis van Broekhuizen, oftewel moeder-overste in de musical The Sound of Music, vertelt over de repetities. Christiaan van Kuyvenhoven wil dirigent worden en heeft daar een podcast over gemaakt. En Bob en Annie zijn ook mee op vakantie. Elke week bespreken ze een vakantieboek. Richard Groenendijk, Hans Kesting en de moeder van Paul zijn er ook bij natuurlijk! ☕️ Word vriend van de show en stuur je vraag aan Paul via https://vriendvandeshow.nl/paul 💼 Deze podcast is onderdeel van het podcastnetwerk Dag en Nacht Media. Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Neem dan contact op met Dag en Nacht Media via adverteren@dagennacht.nl See our Privacy Policy at https://art19.com/privacy and our California Privacy Notice at https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Previous episodes

 • 17 - #1 De Leeuw Lult over vakantie met Hans Kesting 🏝 
  Wed, 23 Jun 2021
 • 16 - #15 De Leeuw Lult over pubertijd 👶 
  Wed, 16 Jun 2021
 • 15 - #14 De Leeuw Lult over versoepelingen 🤸 
  Wed, 09 Jun 2021
 • 14 - #13 De Leeuw Lult over helden 🦸 
  Wed, 02 Jun 2021
 • 13 - #12 De Leeuw Lult over inclusiviteit 🌈 
  Wed, 26 May 2021
Show more episodes

More canadian comedy podcasts

More international comedy podcasts

Choose the genre of podcast